Om företaget

Vår historia Grundades 1994. Är verksamma i Finland och Sverige. Har cirka 50 anställda it-konsulter och programmerare. Har cirka 400 kunder inom olika branscher. Prog-It:s affärsidé är att ta ett långsiktigt grepp om support, underhåll och utveckling av kundens IT-miljö på ett sätt som främjar verksamheten. För oss är kvaliteten på kundservicen och hög kundnöjdhet det viktigaste.

En it-tekniker rättar fel och hittar lösningar i it-system och nätverk. En it-tekniker kan både mjukvara och hårdvara och kan skifta mellan användarperspektiv och systemperspektiv.
Ett fel eller onödig begränsning i ett it-system kan över tid ackumulera stora värden. Det är god hushållning att snabbt identifiera och reda ut tekniska problem.
En it-tekniker hanterar både oväntade fel och reder ut stora it-problem som hindrar verksamheten från att fokusera på vad som är viktigt.
Prog-It erbjuder it-tekniker som kan rätta fel, göra förändringar samt lösa seglivade problem.

 

Företagsöversikt
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.

Logga in

Registrera dig

Glömt lösenordet

Hitta jobb

Dela